tisdag 18 oktober 2011

Känner tomhet


Har i kväll varit på Länstyrelsens informationsmöte om vargflyttning till Svenljunga kommun. Orkar nu inte skriva om det hela, känner mig bara tom, ledsen,orolig och uppgiven. Kan bara konstatera att något är helt fel i vårt samhälle... Vart är vi på väg!? Att vi dessutom blev behandlade som minderåriga visar dessutom på synen som myndigheterna har gentemot oss "riktiga" naturmänniskor.

Var finns mångfald och levande landsbygd...

3 kommentarer:

Kalle sa...

Ledsamt, tråkigt och alldeles förjävligt rent ut sagt! För mig som inte var där, vad sa dem och hur verkar det bli?

/Trogen läsare från Ulricehamn

Erik Stolt sa...

Hej!

Verkar som att det i stort sett redan är beslutat att så kommer bli. Tycker inte Länsstyrelsen kunde svara på någon fråga rakt ut, verkade som de kände sig obekväma. Det visades bilder på elstängsel m.m. De verkade lite tagna på sängen över det stora deltagarintresset dessutom.

Tyckte åhörarna behandlades som en småskoleklass, kände mig nästan kränkt och känner nu ett stort myndighetsförakt. Många kloka kommentarer och frågor från åhörarna gör att man känner stolthet.

Klart är det att myndigheterna lever i en fantasivärld och man undrar vad samhället är på väg!?

Känns skönt att det var en sådan stor sammanslutning där nere, vi är inte ensamma utan starka!

Kalle sa...

Okej, tråkigt att höra. Får hoppas dessa vargar följer sin instinkt på så vis att de inte låter sig bli utplacerade hursomhelst utan vandrar vidare. Så har ju tydligen skett förut har jag läst. Det var exempelvis en hona som strövade tillbaka till nästan exakt samma område som hon kom ifrån, snacka om bortslösade skattepengar!