måndag 27 februari 2012

En säsong som drar sig mot slutet med en dalande jaktkurva för egen del. Håller iof fortfarande på med stövarinjagning som tar tid, hon blandar och ger. Är annars mycket nöjd med säsongen som helhet då den varit utvecklande och med fina jakter. Naturligtvis har den även bjudit på mer gråa hår! Men vad vore framgång utan motgång.

Jakt är inte alltid så lyckosam och framgångsrik som man tycks tro när man läser diverse jakttidningar och bloggar. En läsvärd insändare om detta finns att läsa i senaste numret av "Jaktmarker och fiskevatten". Tidningen hade en tittartävling där man fick skicka in sitt sämsta jaktminne, känns som att rätt kille vann tävlingen och också den drevjakt som var priset.

Framöver kommer finnas mer tid till hus och hem men även de hundaktiviteter som våren ger utrymme för.  Nedan, lite av kommande program där jag tänker medverka.

Skitjakt på er!
1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Ja, säsongen är ju slut för vår del med. Jag är nöjd med Tyras prestationer och kan hämta vandringspris och D-cert rosett på årsmötet den 4 mars. Ser fram emot hösten då vi skall jaga in Tyras valpar..Utställning den 11 mars för oss blir det. Sedan spårträning och förhoppningsvis prov i vår/sommar.