tisdag 10 april 2012

Åtelbilder


Linslus.

En ledig dag och ärenden avklarade. Köpt tjära, majs hämtat ut lagad Gps pelj och hunnit med att lämna in bössan hos vapenhandlarn för att få öppna riktmedel monterade.

Valde Sauer 303:s öppna riktmedel på min Sako, tror detta blir riktigt bra. Har efter erfarenheter kommit på att detta är det enda som fungerar klanderfritt då man går hundförare. Har svurit färdigt över immiga kikarsikten.

Som ni kanske minns satte jag upp en åtelkamera för ett par månader sedan, diverse djur har visat sig som rådjur, mård, grävling och gris. Även en riktigt linslus till hackspett har visat upp sig. Några bilder nedan.


5 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Prova att ljusa upp bilderna lite, det gjorde jag. Picasa eller Windows Fotogalleri finns att ljusa upp bilderna. Kul med vilt på åteln...nästa bild blir med resultat :-)

Fjällripan sa...

Vilken rolig hackspett :)) Funderade först på vad i allsin dar det var för något. Kul att se att det är aktivitet på åteln.

Leif sa...

Har du låtit plocka bort de öppna riktmedlen på sakon eller fanns det inga från början?

Är det smeden i Torsbo du använder eller har du någon annan som du tycker är bra? (lät som torsbo med tanke på vilket riktmedel du valde)

Erik Stolt sa...

Leif: Nej, Sakon har inga öppna. Det är en 75:a rostfri i kaliber 7mm-08. Oerhört smidig bössa. Har även en 75:a i 375 H.H. Bästa bössorna ja haft! Ja det är Torsbo som gör det, tycker det var ett vettigt pris på det hela.

Erik Stolt sa...

Lindsjö: Jag jobbar på det ;)