lördag 11 juni 2011

Utflykt

Lagt plattor i gången.
Dagen bjöd på arbete i trädgården och utflykt i Mark genom lummiga vägar mot kusten.. En fin dag där solen medverkade. Hemma har kantstenen kommit på plats och växthuset har fått en bättre finish!

Utflykten började med lunch som avnjöts på Grindmossens kafé i vackra Tostared. Det bjöds på delikat lammbiff som smakade fantastiskt!  Blir dessutom än bättre när man vet att fåret växt upp nästgårds. Varenda gång när jag far igenom denna vackra byggd så blir ja lika tagen och trollbunden, vilken natur och vilket vackert och varierande län vi bor i. Blir aldrig mätt på detta.


Där efter så badade Wachteln i Lygnern innan turen fortsatte vidare mot kusten och Bua där pappa höll på att sjösätta sin segelbåt. Min syster och hennes familj var också där och hälsade på. Stannade där en stund och Wachteln skulle då ånyo pröva på det salta vattnet. 

Det simmar en Wachel långt där ute.

Hemfärd - och hemma har jag nu suttit på altanen i solnedgången och njutit av kaffe och seglande svalor, detta med mängder av tankar kring hundar, jakt och nya äventyr!

Inga kommentarer: