lördag 21 januari 2012

Lördagsjakt med laget

Dagens älg/rådjursjakt slutade bra då jag lyckades avfånga/skjuta det rådjur som påskjutits tidigare. En förare med tyskterrier gick i lina på blodspåret och det skadade djuret kom i pass på mig. Snön hade i detta skede precis börjat vräka ner och kikarsiktet snöat igen, men small gjorde det och rådjuret blev på plats. 
Nu ska husse och hund ladda upp med proteiner inför morgondagens dov- och vildsvinsjakt.

5 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Tur att eftersöket gick bra. Här har snön börjat falla med. Tror dock inte att det blir 10 cm som lovat. Får se när man vaknar imorgon.

Anonym sa...

Låter fint Erik!!
Själv har vi det väldigt bra med Jäger han njuter som få!! Nästa vecka blir det att testa han på riktigt jag åker till Österbotten för att testa Jäger på mårdhund...
Ikväll tog farsan och brosrsan 2 st. utan hund... Jag tror det kommer bli en chock för mårdhundarna nästa vecka.. Ska bli väldigt intressant att se vad som händer!! Ser fram emot att se Jäger i action!!!!:) Jag hör av mig!! :D H. Victor!! Ps. Tina har nog hittat en riktig prins i Jäger!! :)

Erik Stolt sa...

Hej!
Oj det låter kul att ni trivs med honom :) Ja det ska bli spännande att höra hur det går. Känns helt rätt att ni tog honom.

Vegard sa...

Japp, det var samma jakt. Tyckte jag kände igen ditt namn men kunde inte komma på varifrån men nu vet jag.

Erik Stolt sa...

Skoj, världen är allt liten ibland :)